reima orvasto.jpg

REIMA ORVASTO

Työyhteisövalmentaja

Työnohjaaja, lähikasvattaja, JET, graafinen suunnittelija, valokuvaaja ja viestinnän asiantuntija, Smoothteam-valmentaja

Työelämä on murroksessa ja muotoutumassa yhä omaehtoisemmaksi ja yhdessäohjautuvaksi. Miten voimavarat saadaan käyttöön ja pysymään tehokkaina? Motivaatio on tärkein työnteon kannustin. Miten motivaatio herätetään ja miten sitä ylläpidetään? Muun muassa tällaisten kysymysten pureskelulla haluan innostaa etsimään uusia näkökulmia jokapäiväiseen arkeen sekä työnantajan, että työntekijän näkökulmasta.

Olen tehnyt pitkän työuran mm. sosiaalialan erilaisissa tehtävissä. Järjestösektorin kaikki toimenkuvat ovat minulle erityisen tuttuja. Yrittäjänä olen toiminut vuodesta 2008 lähtien. Minut tunnetaan innovaattorina, kehittäjänä ja innostajana. Erityisenä kiinnostuksen kohteenani ovat virtuaalisen työskentelyn käytännön kysymykset ja työvälineosaamisen kehittäminen.

Mieltäni askarruttaviin kysymyksiin olen etsinyt vastauksia opiskelemalla milloin mitäkin tieteenalaa tai taitoa. Viimeisimpinä intresseinäni ovat tulevaisuudentutkimus ja tekoäly.