VALMENTAVA TYÖTAPA

Tarjoamme monialaisia työhyvinvointipalveluita organisaatioille. Ota yhteyttä ja kerro mihin tilanteeseen kaipaat tukea, niin katsotaan kuka asiantuntijoistamme vastaa tarpeeseenne!


Yritysvalmentaja-tiimi

 
Tiina-Maria Sandelius

Tiina-Maria Sandelius

Yritysvalmentaja
Sertifioitu Business Coach, Sosionomi AMK, Psykoterapeutti, Perheterapeutti ET, RyhmäCoach.

Valmentajana olen energinen ja vahva kokonaisuuksien tarkastelija. Autan sinua menestymään! Psykoterapeuttina ja Business coachina olen kerännyt työkokemustani johtotehtävissä ja autan sinua hetkessä tekemään strategian tavoitteillesi unohtamatta kokonaisvaltaista hyvinvointiasi. Yritysvalmentajana olen kehittynyt huipuksi erilaisten muutostilanteiden selvittelyissä ja johdon valmentajana. Kun keskitymme oleelliseen, teemme oikeita asioita!

 
Mari Järvinen

mari järvinen

Yritysvalmentaja
Työnohjaaja, prosessikonsultti ja työterveyspsykologi.

Olen työ- ja organisaatiopsykologian erikoispsykologi (PsL) ja minulla on laaja-alainen työkokemus työ- ja organisaatiopsykologian alalta. Olen työskennellyt kaikenkokoisten organisaatioiden kanssa, startup-yrityksistä kunta-alan työpaikkoihin. Ammatillinen intohimoni on mielekkäiden ja toimivien keinojen löytäminen johtamisen, yhteistyön, työhyvinvoinnin ja tuloksellisen työn tukemiseksi. Minulta ei saa pakettiratkaisuja organisaation yksilöllisiin tarpeisiin, vaan räätälöityjä työpsykologin koulutus-, konsultointi- ja asiantuntijapalveluita, jotka vastaavat tilanteen vaatimuksiin.

 
Eerika Heininen.jpg

Eerika heininen

PsM, psyykkinen valmentaja, coach, kouluttaja

Intohimoni on mahdollistaa ihmisten kulku kohti parempaa hyvinvointia ja merkityksellisyyden kokemuksia niin työelämässä kuin sen ulkopuolellakin. Psykologina minulla onkin laaja tietämys psyykkisten tekijöiden vaikutuksesta hyvinvointiin, työssä jaksamiseen ja työyhteisön toimivuuteen - sekä tietenkin keinoista näiden asioiden tukemiseen!

Valmentava työote tulee minulta jo selkärangasta, sillä kokemusta olen ehtinyt kartuttaa niin psyykkisen valmennuksen, coachingin kuin kouluttamisenkin saralta. Kouluttajuuttani leimaa aina koulutettavien osallistaminen, tarpeiden huomiointi ja yhdessä oivaltaminen. Tavoitteenani onkin aina vastata asiakkaan aitoon, yksilölliseen tarpeeseen parhaalla mahdollisella tavalla.

 
elina-norell.png

Elina MÄKELÄ

Yritysvalmentaja, Sertifioitu Business Coach, Tradenomi AMK (yrittäjyys)

Positiivinen, rohkaiseva ja tavoiteorientoitunut valmennustapani auttaa työyhteisöä ja yksilöitä löytämään piileviä kykyjään sekä saavuttamaan halutut tavoitteet. Vahva taustani businessmaailmassa on antanut näkemystä muutosten haasteista, mutta myös niiden mahdollisuuksista. Mottoni "kaikki on mahdollista" heijastuu vahvasti valmennukseeni; rajoittavat ajatus-ja uskomusmallit saavat kyytiä valmennuksessani kun autan löytämään uusia, luovempia ajattelumalleja ja oivalluksia sekä päästämään irti vanhasta ja toimimattomasta. Uudet ajatuspolut vievät uusiin työskentelytapoihin ja saavutuksiin sekä auttavat yritystä pääsemään entistä varmempien yksilöiden avulla seuraavalle tasolle.

 
satu suhonen.jpg

Satu suhonen

Yritysvalmentaja

KTM, työnohjaaja ja prosessikonsultti, työyhteisösovittelija, lean-kehittäjä

Positiivinen, rohkaiseva ja tavoiteorientoitunut valmennustapani auttaa työyhteisöä ja yksilöitä löytämään piileviä kykyjään sekä saavuttamaan halutut tavoitteet. Vahva taustani businessmaailmassa on antanut näkemystä muutosten haasteista, mutta myös niiden mahdollisuuksista. Mottoni "kaikki on mahdollista" heijastuu vahvasti valmennukseeni; rajoittavat ajatus-ja uskomusmallit saavat kyytiä valmennuksessani kun autan löytämään uusia, luovempia ajattelumalleja ja oivalluksia sekä päästämään irti vanhasta ja toimimattomasta. Uudet ajatuspolut vievät uusiin työskentelytapoihin ja saavutuksiin sekä auttavat yritystä pääsemään entistä varmempien yksilöiden avulla seuraavalle tasolle.

 

Työyhteisö-tiimi

 
linnanahde.jpg

Jonna Linnanahde

Työyhteisövalmentaja
Työyhteisösovittelun erityisosaaja, Päihde- ja mielenterveystyöntekijä, RyhmäCoach.

"Konfliktin työyhteisössä ei tarvitse olla jotakin pelottavaa ja ikävää, vaan se voi olla myös mahdollisuus oppimiselle." Tämä on ensimmäinen viestini sinulle, kun yhdessä lähdemme käynnistämään sovittelua yhteisössäsi.

Sovittelijana minulle tärkeintä on mahdollistaa sovittelun osapuolille sosiaalisesti turvallinen tila, jossa haasteellisen tilanteen keskellä jokainen tuntee tulevansa kohdatuksi ja kuulluksi, kokien olevansa aidosti osallinen ratkaisujen ja muutoksen matkalla.

Vuosien kokemus erilaisista työyhteisöistä niin työntekijänä, esimiehenä kuin sovittelijana ja sovittelun kouluttajana, on muokannut minusta empaattisen ja lämpimän, mutta samalla jämptisti ja puolueettomasti asioita eteenpäin vievän sovittelijan, joka on valmis ottamaan haasteen vastaan silloinkin, kun päällimmäinen ajatuksesi on, että kaikkea on jo kokeiltu ja tekisi mieli yrittää lakaista ongelmat maton alle.

 
Riikka Mykrä

riikka mykrä

Työyhteisövalmentaja & Viestintäkoordinaattori, Smoothteam-valmentaja, Ryhmäcoach

Ratkaisukeskeinen, uusista tuulista innostuva Dynamon valmentaja  ja viestintäkoordinaattori. Aiempaa työkokemusta minulla on esimies- ja kehittämistehtävistä sekä projektipäällikkönä toimimisesta. Reipasotteinen työtapani näkee haasteet mahdollisuuksina ja työyhteisöjen hyvinvoinnin kehittäminen on minulle tärkeää. Koulutukseltani olen yhteisöpedagogi ( AMK) ja opiskelen parhaillaan työ- ja organisaatiopsykologiaa. Pirteys ja nykyaikaisuus kuvaavat sekä viestintäämme että minua oikein hyvin!

 
marjo kauppi

Marjo Kauppi

Työyhteisövalmentaja
Sosionomi YAMK, Psykoterapeutti-perheterapeutti, ratkaisukeskeinen työnohjaaja

Työnohjaajana etsin positiivisia voimavaroja ja ratkaisuja. Aina voi kysyä ”mitä vielä voisi kokeilla?”. 

Työskentelen tiimien, yksilöiden ja ryhmien kanssa kuunnellen jokaisen ääntä koostaen asiakkaan kanssa niistä voimatarinan tai mahdollisia ratkaisuja.  Erityisosaamistani ovat elämän erilaiset ääri-ilmiöt, joiden ymmärtäminen tuo minulle laajan peilauspinnan erilaisiin työelämän tilanteisiin ja ongelmakohtiin.  Vuorovaikutuksen eheyttäminen hankalissakin tilanteissa käy minulta luontevasti ja osallistan asiakkaani avoimeen dialogiin. Uskon työssäni ihmisen omaan kykyyn oivaltaa tilanteeseen vaadittavat ratkaisut.  

 
essivahala.jpg

Essi Vahala 

Työyhteisövalmentaja

VTM, sosiaalityöntekijä, Työnohjaaja, prosessikonsultti, johtoryhmän jäsen

Sosiaalialan ammatillinen opettaja 

PRIDE-valmentaja 

Parinkymmenen vuoden kokemus sote-alan asiantuntija- ja kehittämistehtävistä on luonut minulle erinomaisen pohjan työnohjaajan, prosessikonsultin ja työyhteisövalmentajan tehtäviin.  

Työnohjaajana olen ratkaisuhakuinen ja analyyttinen, kuitenkin huumorilla höystettynä.Koska vietämme päivittäisestä valveillaoloajastamme suurimman osan työssä, haluan, että yhteinen työnohjauksemme on se paikka ja hetki, jossa sinä ja työryhmäsi voitte pysähtyä suunnittelemaan, arvioimaan ja kehittämään työtänne, työyhteisöänne ja koko työelämäänne. Se on satsaamista tulevaisuuteen ja kaikkien hyvinvointiin. Milloin aloitetaan? 

 
Niina Meriläinen

niina meriläinen

Työyhteisövalmentaja
Sosionomi AMK, YAMK, Mielenterveyden ensiapu 1 kouluttaja, Sosiaalialan ammatillinen opettaja, Smoothteam- valmentaja

Olen innokas ja innovatiivinen ammattilainen, joka omaa monipuolisen työkokemuksen, sekä YAMK tutkinnon sosiaalialan kehittämisen ja johtamisen koulutusohjelmasta. Innokkuuteni tarttuu sinuun valmennuksissani! Mielenterveyden sekä monikulttuurisuuteen liittyvät kysymykset ovat erityisosaamisalueitani. Me kaikki olemme vastuussa oman hyvinvointimme lisäksi työyhteisön ja asiakkaiden hyvinvoinnista, kuten eri kulttuuritaustaisten asiakkaiden kotoutumisestakin.

 
Kimmo Kiviranta

kimmo kiviranta

Työyhteisövalmentaja FM, työnohjaaja, psykoterapeutti ja musiikkiterapeutti

Hyvä johtaja on kapellimestari, joka saa orkesterin loistamaan. Työyhteisöjä kehitetään parhaimmillaan koko henkilöstön kanssa yhdessä, avoimen dialogin avulla.  Se on mielestäni keskeisin hyvinvoinnin ja menestyksen osatekijä. Työurani on pitkä ja monipuolinen kaikilla kolmella sosiaali- ja terveydenhuollon sektorilla; olen ollut mukana monenlaisessa muutoksessa alaisena ja johtajana. Minua on tituleerattu edellä kuvatuksi kapellimestariksi, rinnalla kulkijaksi, jopa peruskallioksi. Haasteet vievät meitä eteenpäin ja solmut aukeavat töitä tekemällä. Innostun helpolla ja haluan kannustaa sinua tekemään samoin, ilon kautta.

 
antti kinnunen.jpg

Antti Kinnunen

Työyhteisövalmentaja

Ratkaisukeskeinen ja toiminnallinen työnohjaaja, sairaanhoitaja AMK, ratkaisukeskeinen lyhytterapeutti (koulutuksessa)

Olen ratkaisukeskeinen työnohjaaja ja haastan ohjattaviani etsimään ja löytämään uusia näkökulmia itseensä ja oman työnsä tarkastelemiseen. Olen positiivinen ja kannustava ja pyrin löytämään asioista ennen kaikkea myönteisiä puolia.

Ajattelen, että menneisyyden sijaan pitää enemmän keskittyä nykyhetkeen ja tulevaisuuteen ja asioihin, joihin voi itse omilla tekemisillä vaikuttaa myönteisten tulosten saavuttamiseksi.

Toimin sekä yksilö-, ryhmä- ja yhteisötyönohjaajana. Olen kokenut psykiatrian alan ammattilainen erityisesti lasten asioissa ja olen toiminut vuosia sekä esimiestehtävissä, verkostotyössä ja kliinisessä työssä.

 
Elina Nousiainen.jpg

Elina nousiainen

Työyhteisövalmentaja, johtoryhmän jäsen.
Työnohjaaja, Sosionomi AMK, Smoothteam- valmentaja, RyhmäCoach

Kun motivaatio on kohdillaan ja työntekijä viihtyy tehtävässään ovat menestyksen avaimet käsissämme! Yhteistä työnteon säveltä tulee mielestäni etsiä arvostavasti keskustellen, ratkaisuihin keskittyen ja huumorilla höystäen. Työnohjaustapani on sovitteleva ja keskusteluyhteyttä vaaliva. Kokemus työnkoukeroita kohtaan on karttunut ensisijaisesti lastensuojelunmaailmassa, viimeisimpänä esimiehen roolissa. Työnohjaajana tahdon tehdä töitä tavoitteellisesti, vahvasti läsnäollen ja lamppuja sytytellen. Tavoitteenani on, että lopputulos on priimaa!

 
Jonne Honkanen

jonne honkanen

Työyhteisövalmentaja
Lentäjä, Sosionomi AMK, Smoothteam- valmentaja, RyhmäCoach.

Reserviupseerikurssilla ja Suomen Ilmailuopistossa opin, ettei yksikään tiimi voi olla vahvempi kuin yksilönsä. Ryhmällä on ammattitaitoa ja tietoa, joka on syvempää kuin irrallisen tekijän. Oma sosiaalialan kokemukseni on kerätty useammasta lastensuojelun toimipisteestä, seurakunnista ja ilmailualan sekä varusmiestaustani puolelta olen perehtynyt tehokkaaseen työskentelyyn ja ryhmän toimintaan. Ryhmien dynamiikka, vuorovaikutus ja työskentelyn tehostaminen ovat minulle ominaisia väyliä lähestyä onnistumisia ja ongelmia. Taustamme työyhteisöissä ovat moninaiset ja niiden tiedostaminen auttaa meitä tekemään hyviä, tietoisia ratkaisuja. En halua rikkoa hyviä käytäntöjä, vaan hioa säröjä.

 
saara-sandelius.jpg

Saara sandelius

Työyhteisövalmentaja
Sairaanhoitaja AMK

Uskallatko tehdä muutoksia? Tämän kysymyksen esitän sinulle kun me tapaamme. Valmentajana kannustan sinua tekemään itsellesi merkittäviä muutoksia ja rohkaisen sinua saavuttamaan tavoitteesi. Työkokemukseni psykiatrisena sairaanhoitajana ja päihdehoitajana ovat luoneet minulle vahvan ammattiosaamisen. Erilaiset riippuvuudet vaikuttavat niin yksilöön kuin ryhmäänkin! Työssäni koen tärkeänä avoimen ja arvostavan keskustelun.

 
Rene Saaristo

Rene Saaristo

Työyhteisövalmentaja
Työnohjaaja- ja prosessikonsultti, Auktorisoitu seksuaalineuvoja

Autan ihmisiä voimaan kokonaisvaltaisesti paremmin!

Haluan auttaa ihmisiä tutkimaan ja tunnistamaan itsessään olevat tunteet, vahvuudet ja voimavarat, jotta haasteelliseksi koetut asiat voidaan ottaa yhteiseen syvälliseen tarkasteluun.  Työnohjaajana korostan voimavarakeskeisyyttä ja henkilön omia ongelmanratkaisutaitoja. Työkokemukseni on tuonut minulle laajan näkymän työyhteisöiden tarpeisiin työelämän muutosten keskellä. Löydetään yhdessä positiivisia asioita arjestamme ja työstä!

 
reima-lres.jpg

Reima orvasto

Työyhteisövalmentaja

Työnohjaaja, lähikasvattaja, JET, graafinen suunnittelija, valokuvaaja ja viestinnän asiantuntija, Smoothteam-valmentaja

Työelämä on murroksessa ja muotoutumassa yhä omaehtoisemmaksi ja yhdessäohjautuvaksi. Miten voimavarat saadaan käyttöön ja pysymään tehokkaina? Motivaatio on tärkein työnteon kannustin. Miten motivaatio herätetään ja miten sitä ylläpidetään? Muun muassa tällaisten kysymysten pureskelulla haluan innostaa etsimään uusia näkökulmia jokapäiväiseen arkeen sekä työnantajan, että työntekijän näkökulmasta.

Olen tehnyt pitkän työuran mm. sosiaalialan erilaisissa tehtävissä. Järjestösektorin kaikki toimenkuvat ovat minulle erityisen tuttuja. Yrittäjänä olen toiminut vuodesta 2008 lähtien. Minut tunnetaan innovaattorina, kehittäjänä ja innostajana. Erityisenä kiinnostuksen kohteenani ovat virtuaalisen työskentelyn käytännön kysymykset ja työvälineosaamisen kehittäminen.

Mieltäni askarruttaviin kysymyksiin olen etsinyt vastauksia opiskelemalla milloin mitäkin tieteenalaa tai taitoa. Viimeisimpinä intresseinäni ovat tulevaisuudentutkimus ja tekoäly.

 
reija syrjalainen

Reija Syrjäläinen

Työyhteisövalmentaja

Työnohjaaja,  Sosionomi (YAMK),  Johtamisen erikoisammattitutkinto

Työnohjaajana kuuntelen tarkalla korvalla. Autan jäsentämään asioita, löytämään erilaisia näkökulmia ja muuttamaan sitä mikä ei toimi. Kannustan lempeän napakasti eteenpäin katsovaan tavoitteelliseen työskentelyyn. Tavoitteena aina työarjen parantaminen.

Pitkä työkokemus sosiaalialalta sekä esimiestyöstä antavat hyvän pohjan peilata asioita sekä kohdata erilaisia yksilöitä ja ryhmiä sekä tunteita ja tilanteita.