RATKAISUKESKEINEN TYÖTAPA

Tarjoamme monialaisia työhyvinvointipalveluita organisaatioille. Ota yhteyttä ja kerro mihin tilanteeseen kaipaat tukea, niin katsotaan kuka asiantuntijoistamme vastaa tarpeeseenne!

Vahvuuksiamme ovat:

Työyhteisön tukeminen vaikeiden asioiden puheeksiottamisessa

Konkreettiset ratkaisuehdotukset

Monipuoliset menetelmät työyhteisöjen käyttöön

Haastamme työyhteisönne kehittymään


Yritysvalmentaja-tiimi

 
Tiina-Maria Sandelius

Tiina-Maria Sandelius

Yritysvalmentaja
Sertifioitu Business Coach, Sosionomi AMK, Psykoterapeutti, Perheterapeutti ET

Valmentajana olen energinen ja vahva kokonaisuuksien tarkastelija. Autan sinua menestymään! Psykoterapeuttina ja Business coachina olen kerännyt työkokemustani johtotehtävissä ja autan sinua hetkessä tekemään strategian tavoitteillesi unohtamatta kokonaisvaltaista hyvinvointiasi. Yritysvalmentajana olen kehittynyt huipuksi erilaisten muutostilanteiden selvittelyissä ja johdon valmentajana. Kun keskitymme oleelliseen, teemme oikeita asioita!

 
Mirva Maine

Mirva maine

Yritysvalmentaja
Sertifioitu Business Coach, Psykoterapeutti, perheterapeutti

Innostava ja energisoiva työote ovat minulle valmentajana tärkeitä. Moni asia on tekemistä vaille valmis!  Työnohjaajan, psykoterapeutin ja business coachin koulutukset taskussa ja pitkä kokemus esimies- ja kehittämistöissä luovat askelmerkit, joista haluan ponnistaa yhdessä asiakkaiden kanssa koti parempaa (työ) elämää. Hiljattain olen vastannut mm. koko Merivoimien henkilöstön valmennusprojektista. Muutosvalmennus on mieluinen työsarkani, sillä muutos on aina mahdollisuus.

 
Mari Järvinen

mari järvinen

Yritysvalmentaja
Työnohjaaja, prosessikonsultti ja työterveyspsykologi.

Olen työ- ja organisaatiopsykologian erikoispsykologi (PsL) ja minulla on laaja-alainen työkokemus työ- ja organisaatiopsykologian alalta. Olen työskennellyt kaikenkokoisten organisaatioiden kanssa, startup-yrityksistä kunta-alan työpaikkoihin. Ammatillinen intohimoni on mielekkäiden ja toimivien keinojen löytäminen johtamisen, yhteistyön, työhyvinvoinnin ja tuloksellisen työn tukemiseksi. Minulta ei saa pakettiratkaisuja organisaation yksilöllisiin tarpeisiin, vaan räätälöityjä työpsykologin koulutus-, konsultointi- ja asiantuntijapalveluita, jotka vastaavat tilanteen vaatimuksiin.

 
Riikka Mykrä

riikka mykrä

Työyhteisövalmentaja & Viestintäkoordinaattori

Ratkaisukeskeinen, uusista tuulista innostuva Dynamon valmentaja  ja viestintäkoordinaattori. Aiempaa työkokemusta minulla on esimies- ja kehittämistehtävistä sekä projektipäällikkönä toimimisesta. Reipasotteinen työtapani näkee haasteet mahdollisuuksina ja työyhteisöjen hyvinvoinnin kehittäminen on minulle tärkeää. Koulutukseltani olen yhteisöpedagogi ( AMK) ja opiskelen parhaillaan työ- ja organisaatiopsykologiaa. Pirteys ja nykyaikaisuus kuvaavat sekä viestintäämme että minua oikein hyvin!

 

Työyhteisö-tiimi

 
marjo kauppi

Marjo Kauppi

Työyhteisövalmentaja
Sosionomi YAMK, Psykoterapeutti- perheterapeutti

Työnohjaajana etsin positiivisia voimavaroja ja ratkaisuja. Aina voi kysyä ”mitä vielä voisi kokeilla?”. 

Työskentelen tiimien, yksilöiden ja ryhmien kanssa kuunnellen jokaisen ääntä koostaen asiakkaan kanssa niistä voimatarinan tai mahdollisia ratkaisuja.  Erityisosaamistani ovat elämän erilaiset ääri-ilmiöt, joiden ymmärtäminen tuo minulle laajan peilauspinnan erilaisiin työelämän tilanteisiin ja ongelmakohtiin.  Vuorovaikutuksen eheyttäminen hankalissakin tilanteissa käy minulta luontevasti ja osallistan asiakkaani avoimeen dialogiin. Uskon työssäni ihmisen omaan kykyyn oivaltaa tilanteeseen vaadittavat ratkaisut.  

 
Niina Meriläinen

niina meriläinen

Työyhteisövalmentaja
Sosionomi AMK, YAMK, Mielenterveyden ensiapu 1 kouluttaja, Sosiaalialan ammatillinen opettaja

Olen innokas ja innovatiivinen ammattilainen, joka omaa monipuolisen työkokemuksen, sekä YAMK tutkinnon sosiaalialan kehittämisen ja johtamisen koulutusohjelmasta. Innokkuuteni tarttuu sinuun valmennuksissani! Mielenterveyden sekä monikulttuurisuuteen liittyvät kysymykset ovat erityisosaamisalueitani. Me kaikki olemme vastuussa oman hyvinvointimme lisäksi työyhteisön ja asiakkaiden hyvinvoinnista, kuten eri kulttuuritaustaisten asiakkaiden kotoutumisestakin.

 
Kimmo Kiviranta

kimmo kiviranta

Työyhteisövalmentaja FM, työnohjaaja, psykoterapeutti ja musiikkiterapeutti

Hyvä johtaja on kapellimestari, joka saa orkesterin loistamaan. Työyhteisöjä kehitetään parhaimmillaan koko henkilöstön kanssa yhdessä, avoimen dialogin avulla.  Se on mielestäni keskeisin hyvinvoinnin ja menestyksen osatekijä. Työurani on pitkä ja monipuolinen kaikilla kolmella sosiaali- ja terveydenhuollon sektorilla; olen ollut mukana monenlaisessa muutoksessa alaisena ja johtajana. Minua on tituleerattu edellä kuvatuksi kapellimestariksi, rinnalla kulkijaksi, jopa peruskallioksi. Haasteet vievät meitä eteenpäin ja solmut aukeavat töitä tekemällä. Innostun helpolla ja haluan kannustaa sinua tekemään samoin, ilon kautta.

 
Elina Nousiainen.jpg

Elina nousiainen

Työyhteisövalmentaja
Työnohjaaja, Sosionomi AMK

Kun motivaatio on kohdillaan ja työntekijä viihtyy tehtävässään ovat menestyksen avaimet käsissämme! Yhteistä työnteon säveltä tulee mielestäni etsiä arvostavasti keskustellen, ratkaisuihin keskittyen ja huumorilla höystäen. Työnohjaustapani on sovitteleva ja keskusteluyhteyttä vaaliva. Kokemus työnkoukeroita kohtaan on karttunut ensisijaisesti lastensuojelunmaailmassa, viimeisimpänä esimiehen roolissa. Työnohjaajana tahdon tehdä töitä tavoitteellisesti, vahvasti läsnäollen ja lamppuja sytytellen. Tavoitteenani on, että lopputulos on priimaa!

 
Jonne Honkanen

jonne honkanen

Työyhteisövalmentaja
Lentäjä, Sosionomi AMK

Reserviupseerikurssilla ja Suomen Ilmailuopistossa opin, ettei yksikään tiimi voi olla vahvempi kuin yksilönsä. Ryhmällä on ammattitaitoa ja tietoa, joka on syvempää kuin irrallisen tekijän. Oma sosiaalialan kokemukseni on kerätty useammasta lastensuojelun toimipisteestä, seurakunnista ja ilmailualan sekä varusmiestaustani puolelta olen perehtynyt tehokkaaseen työskentelyyn ja ryhmän toimintaan. Ryhmien dynamiikka, vuorovaikutus ja työskentelyn tehostaminen ovat minulle ominaisia väyliä lähestyä onnistumisia ja ongelmia. Taustamme työyhteisöissä ovat moninaiset ja niiden tiedostaminen auttaa meitä tekemään hyviä, tietoisia ratkaisuja. En halua rikkoa hyviä käytäntöjä, vaan hioa säröjä.

 
saara-sandelius.jpg

Saara sandelius

Työyhteisövalmentaja
Sairaanhoitaja AMK

Uskallatko tehdä muutoksia? Tämän kysymyksen esitän sinulle kun me tapaamme. Valmentajana kannustan sinua tekemään itsellesi merkittäviä muutoksia ja rohkaisen sinua saavuttamaan tavoitteesi. Työkokemukseni psykiatrisena sairaanhoitajana ja päihdehoitajana ovat luoneet minulle vahvan ammattiosaamisen. Erilaiset riippuvuudet vaikuttavat niin yksilöön kuin ryhmäänkin! Työssäni koen tärkeänä avoimen ja arvostavan keskustelun.

 
Rene Saaristo

Rene Saaristo

Työyhteisövalmentaja
Työnohjaaja- ja prosessikonsultti, Auktorisoitu seksuaalineuvoja

Autan ihmisiä voimaan kokonaisvaltaisesti paremmin!

Haluan auttaa ihmisiä tutkimaan ja tunnistamaan itsessään olevat tunteet, vahvuudet ja voimavarat, jotta haasteelliseksi koetut asiat voidaan ottaa yhteiseen syvälliseen tarkasteluun.  Työnohjaajana korostan voimavarakeskeisyyttä ja henkilön omia ongelmanratkaisutaitoja. Työkokemukseni on tuonut minulle laajan näkymän työyhteisöiden tarpeisiin työelämän muutosten keskellä. Löydetään yhdessä positiivisia asioita arjestamme ja työstä!